Publicat el 14/05/2014

Agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra de la comissaria de Mollet del Vallès van detenir el passat 2 de maig tres homes de 24 i 25 anys d’edat, nacionalitat espanyola i veïns de Mollet del Vallès i de Barcelona, per un delicte de robatori amb força en un domicili en grau de temptativa.
Els fets es van produir el mateix dia de la detenció prop de les set de la tarda quan una patrulla estava realitzant tasques de seguretat ciutadana per la localitat de Mollet del Vallès i van observar que un dels homes estava al portal d’un bloc de pisos i els altres dos es trobaven a l’interior de l’edifici en actitud de vigilància.
Davant d´aquests fets, els agents van iniciar una vigilància discreta dels tres homes i finalment la patrulla es va dirigir a ells per tal d’identificar-los, però un dels homes, en adonar-se de la presència policial, va intentar desfer-se d’un objecte que duia a les mans, el qual posteriorment va resultar ser una eina de plàstic ideada per a forçar els panys de les portes d’accés als domicilis. La patrulla també els va trobar unes tisores metàl·liques i una llanterna.
Paral·lelament a aquests fets, un ciutadà pocs minuts abans, acabava d’alertar la policia per tal d’avisar que tres homes estaven intentant accedir en un domicili de la seva finca forçant el pany de la porta i va fer una descripció acurada dels presumptes autors, la qual coincidia amb els detinguts.
Així mateix, el modus operandi dels presumptes autors consistia en picar diferents vegades als timbres dels pisos i en comprovar que ningú els responia, es distribuïen les tasques, mentre un manipulava les portes tot donant cops, els altres dos individus feien tasques de vigilància per alertar de la possible presència d’alguna persona.

Deixa un comentari