Publicat el 02/03/2016

Agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Metropolitana Nord van detenir, el passat 28 de febrer, un home de 38 anys, nacionalitat espanyola i veí de Pineda de Mar (Maresme), com a presumpte autor d’un delicte de conducció temerària per la C-32 posant en risc la seguretat dels altres usuaris de la via, un delicte de danys i per resistència i desobediència a agents de l’autoritat. 

Els mossos adscrits a l’Àrea Regional de Trànsit del sector de Mataró van localitzar, al voltant de les 23:00 hores, un vehicle que, un cop fetes les comprovacions, circulava sense assegurança de responsabilitat civil subsidiària ni la Inspecció Tècnica del Vehicle (ITV) en vigor. A més, el conductor titular del cotxe tampoc disposava de carnet de conduir. 

Davant d’aquests fets, els agents van esperar el vehicle al punt quilomètric 94 sentit nord i li van demanar que s’aturés. El detingut no va fer cas de les indicacions dels agents i va continuar la marxa a gran velocitat. De fet, circulava per la via, canviant contínuament de carril, circulant per zones no permeses i posant en greu risc els altres usuaris, tot això malgrat les senyals acústiques i lumíniques que feien els agents demanant-li que s’aturés. 

El conductor, fugint dels agents, va sortir de l’autopista i va entrar a Sant Vicenç de Montalt. L’home va continuar amb la seva actitud temerària no respectant les senyals ni els semàfors en vermell i agafant velocitats que arribaven als 100km/h en zones on la velocitat estava limitada a 50 km/h. 

En un revolt tancat, el conductor va perdre el control del seu vehicle i va impactar, a gran velocitat, contra un edifici i després contra dos cotxes que estaven estacionats. Malgrat la col·lisió el vehicle va fer un canvi de sentit situant-se davant la trajectòria del cotxe policial i va impactar-lo sense produir ferits, continuant després la seva fugida. 

Finalment, el detingut va acabar xocant contra un mur i no va poder continuar la marxa. 

Quan els agents s’hi van acostar el detingut estava molt alterat i es negava a baixar del seu cotxe. Al final, i malgrat la resistència del conductor a abandonar el vehicle, els mossos van detenir-lo per conducció temerària, resistència i desobediència a agents de l’autoritat i per un delicte de danys. 

El detingut va passar a disposició policial el passat dilluns 29 de febrer davant el jutjat en funcions de guàrdia de Mataró el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Deixa un comentari

Servei de neteja Pere i Angel
GERMANS HOMS 10-18-2
Meslloc