Publicat el 07/05/2014

Agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Martí de Barcelona van detenir la tarda del passat 6 de maig a Sant Adrià del Besòs un home de 52 anys, de nacionalitat espanyola i veí de la mateixa localitat, com a presumpte autor d’una temptativa d’homicidi dolós.
Els fets van tenir lloc la mateixa tarda cap a les 19:30 hores, quan els agents es trobaven realitzant tasques d’investigació per la població quan van observar com al creuament de l’avinguda Manuel Fernández Márquez amb el carrer del Mar hi havia un vehicle aturat amb el conductor fora del vehicle i escridassant altres tres persones, entre les quals hi havia una dona que es trobava plorant.
Quan els agents es van apropar al lloc dels fets el conductor va intentar fugir en el mateix vehicle però els policies ho van impedir.
Tant la dona que acompanyava al detingut en el vehicle com l’acompanyant de la dona atropellada van coincidir en el seu testimoni i van explicar com el detingut en veure la noia caminant pel carrer va accelerar el cotxe i la va envestir fent que la dona caigués al terra a sota del vehicle. En aquell moment l’amic de la víctima hauria estirat d’ella per evitar que la tornés a atropellar donat que l’home es trobava fent marxa enrere per tornar a envestir-la.
Una ambulància es va desplaçar al lloc per tal d’atendre la víctima de l’atropellament. Un cop en seu policial la dona va manifestar que coneixia l’home que l’havia atropellat des de feia aproximadament un parell de mesos. Va afegir que aquest s’hauria obsessionat amb ella i que constantment li demanava mantenir relacions sexuals a la qual cosa ella s’hi oposava.
En les properes hores el detingut, el qual acumula prop de 10 antecedents penals per delictes de diversa tipologia, passarà a disposició judicial davant el jutjat en funcions de guàrdia de Badalona, el qual determinarà la seva llibertat o el seu ingrés a presó.

Deixa un comentari