Publicat el 26/05/2014

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d´Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Granollers van detenir, el 24 de maig i als voltants de les 16 hores un home de 42 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Piera, com a presumpte autor d’un delicte d’homicidi imprudent.
Els fets van succeir la tarda del 23, aproximadament a les 18 hores quan un ciclista de 34 anys, de nacionalitat espanyola i veí de La Garriga, circulava per la via C-352 sentit Canovelles i al quilòmetre 23 va ser envestit per un vehicle tipus camió frigorífic que es va donar a la fugida.
Uns testimonis que es trobaven al lloc dels fets van alertar la policia i els serveis d’emergència. La seva col·laboració i la descripció facilitada va ser clau per iniciar la recerca del presumpta homicida.
Els agents policials han fet recerca del vehicle implicat i finalment l’han pogut localitzar a l’interior d’un taller mecànic. Posteriorment s’han fet comprovacions i, gràcies a les peces recollides ahir en el lloc del sinistre, s’ha pogut determinar que coincidien plenament amb els danys que presentava el vehicle, la qual cosa ha donat com a resultat la identificació del conductor i la seva detenció.

Deixa un comentari