Publicat el 27/05/2014

Agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra de la Unitat d’investigació i de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Nou Barris de Barcelona van detenir el passat 16 de maig un home de 33 anys i d’origen dominicà a qui li constava una Ordre de Detenció Internacional (ODI) de la Interpol per la seva presumpte relació amb un homicidi amb arma de foc comès el passat 15 de març d’enguany a la República Dominicana.
El detingut va ser declarat culpable i condemnat a 30 anys de presó per la mort d’un home a sang freda en un cas relacionat amb tràfic de drogues. A Barcelona, els investigadors l’han pogut relacionar també amb un robatori violent esdevingut el passat 1 de maig a Cornellà de Llobregat.
La detenció ha estat possible després que la Unitat d’Investigació de la Comissaria de l’Hospitalet del Llobregat detectés que un pròfug buscat per la Interpol podria estar actuant per la comarca del Barcelonès. Fetes les comprovacions amb la Interpol els investigadors de l’Hospitalet van fer constar a les bases policials que hi havia una ODI en vigor sobre el jove buscat. Poques temps després, en concret a les 00:45 hores del dia 16 de maig, els
investigadors de la comissaria de Nou Barris, coneixedors de la ODI, van reconèixer l’home buscat dins un vehicle en un control rutinari i el van detenir immediatament.
L’escorcoll posterior del vehicle on viatjava el detingut va permetre als agents localitzar un telèfon mòbil amagat. Els agents van comprovar que aquest telèfon havia estat robat amb violència el passat 1 de maig a Cornellà de Llobregat .
Posteriorment, la víctima va reconèixer el detingut com l’home que li havia robat el mòbil amenaçant-lo amb una arma blanca.
Després de passar a disposició judicial va ingressar a presó provisional a l’espera de ser extraditat al país reclamant on té la causa criminal pendent.

Deixa un comentari