Publicat el 13/05/2014

Segons va informar Mataró Ràdio d’aquest cas, a la interlocutòria del titular del jutjat d’instrucció número 2 s’expressa que la principal hipòtesi és que el detingut matés i fes desaparèixer el cos de la dona. Actualment és el tribunal de violència sobre la dona qui es fa càrrec del procés judicial .
Com també  va transcendir públicament, després de la declaració de l’exmarit, el jutge ha considerat que hi ha indicis sòlids que la desaparició de la dona de Mataro es deu a un fet criminal i que hi hauria raons objectives per valorar que ha patit una agressió violenta i física amb resultat de mort i que el seu cadàver ha estat amagat o s’ha fet alguna actuació per fer-lo desaparèixer.
Per la seva banda, a la seva declaració l’home va negar tenir cap relació amb els fets investigats i reiteradament va negar ser l’autor. En direcció contrària, però, les declaracions de familiars, amics i companys de feina de la dona desapareguda apunten que ella havia expressat que patia una situació d’assetjament per part del seu excompany i que tenia por.
El jutge va decretar la presó provisional i sense fiança pel detingut com a presumpte responsable de la desaparició o homicidi. Va ser ingressat a la presó de La Model de Barcelona.

Deixa un comentari

Servei de neteja Pere i Angel
Meslloc
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon