Publicat el 24/02/2014

El Consell Comarcal del Maresme, dins les activitats de la Xarxa de Productes de la Terra, durà a terme aquesta activitat de formació específica.
Les sessions permetrà als assistents conèixer i fomentar el compliment de les normes d´higiene alimentària en el treball habitual dels manipuladors d´aliments, prevenir les malalties de transmissió alimentària i implementar sistemes d´autocontrol basats en l´anàlisi de perills i punts crítics de control.
Aquests cursos van adreçats a tots els professionals que intervenen, participen o estan en contacte amb els aliments en algun dels processos de la cadena alimentària (preparació, fabricació, transformació, elaboració, envasat, emmagatzematge, transport, distribució, manipulació…). I més en concret, al personal o directius de les empreses membres del Cens de Productors de la Xarxa Productes de la Terra-Maresme que intervenen o participen en algun procés de la cadena alimentària.
Les sessions es faran el 6 i el 27 de març a la Sala de Plens del Consell Comarcal del Maresme. Seran, respectivament:  Curs de seguretat alimentària bàsica (manipuladors d´aliments) i Curs sobre autocontrols sanitaris i alimentaris de les empreses

Deixa un comentari