Publicat el 15/10/2018

Aquest ajut està impulsat per l’Ateneu Cooperatiu del Maresme i la XES Mataró.

ecoMaresme guanya l’ajut de suport a la creació de noves cooperatives compromeses amb la transformació social que compta amb una dotació de 3.000€, més una oferta formativa i d’acompanyament per a la constitució.
El passat dimarts 9 d’Octubre, es va atorgar l’Ajut Pepa Maca 2018 dins del marc de la Nit del Cooperativisme, un acte on una vuitantena d’assistents van poder descobrir la diversitat dels projectes col·lectius i transformadors participants a la convocatòria.

Les iniciatives van realitzar una breu presentació del seu projecte, on varen poder explicar de quina manera el seu projecte treballa per aconseguir una transformació social al seu entorn més proper.

A banda de l’atorgament de l’Ajut Pepa Maca 2018, l’Ateneu Cooperatiu del Maresme i la XESMataró (organitzadores i impulsores de l’ajut), varen voler reconèixer l’esforç de les cooperatives participants, creant una “Menció especial al projecte transformador” atorgada per el públic assistent mitjançant una votació.

Una cooperativa agroecològica i un centre de dia
La cooperativa guanyadora de l’Ajut Pepa Maca 2018 ha estat el projecte ecoMaresme , que compta amb nou projectes socis i que a través d’una producció agrària ecològica i biodiversa, de proximitat, creant xarxa social i consum local i directe, fomenta la sostenibilitat ecològica i econòmica. “Guanyar l’Ajut Pepa Maca és un impuls pel nostre projecte. La nostra esperança és seguir alimentant el Maresme per molts anys” , assegurava una de les sòcies de ecoMaresme en el moment de recollir el premi.

Deixa un comentari