Publicat el 03/12/2017

El president Miquel Àngel Martínez i Camarasa va donar el passat 29 de novembre la benvinguda als 5 joves que s’incorporaran a diferents departaments del Consell Comarcal. Han estat contractats en el marc de la Garantia Juvenil perquè durant dels propers 6 mesos coneguin el funcionament intern de l’administració, posin en pràctica la seva formació i millorin la seva ocupabilitat posterior. 30 joves més són contractats aquests dies en 11 ajuntaments de la comarca.

El programa de Garantia Juvenil és una iniciativa europea d’ocupació que té per objectiu reduir l’atur del col·lectiu de persones d’entre 18 i 29 anys mitjançant accions de formació, orientació, emprenedoria i inserció al mercat laboral. És en aquesta darrera en la que s’emmarca la contractació de joves per part de les administracions locals.

A més del Consell Comarcal que contractarà 5 joves titulats, també ho faran 11 ajuntaments del Maresme. Mataró contractarà 11 joves; Malgrat de Mar 5; Premià de Mar 4; Tordera 3 i 1 Argentona, Arenys de Munt, Cabrils, El Masnou, Premià de Dalt, Sant Vicenç de Montalt i Teià.

En el cas del Consell Comarcal, les persones seleccionades ocuparan places de tècnic auxiliar d’Administració i Finances, tècnica d’Intervenció, tècnic de Promoció Econòmica, tècnic de Planificació del territori i tècnic Restauració de béns cuturals. 3 d’aquests tindran el seu lloc de treball a les dependències del Consell Comarcal, 1 al Consorci de Turisme i 1 a l’Arxiu Comarcal. Totes elles tenen titulació universitària o un grau formatiu que els acredita per desenvolupar les funcions del seu lloc de treball.

El president del Consell Comarcal va donar la benvinguda als joves i els va encoratjar a aprofitar aquests 6 mesos “amb compromís i responsabilitat”. “L’administració és un món apassionant i ara teniu l’oportunitat d’aplicar els vostres coneixements a una feina que contribueix a millorar la qualitat de vida del nostre entorn perquè tot el treball d’aquest Consell Comarcal va dirigit a la millora del nostre territori i de les persones que hi vivim”, va dir Miquel Àngel Martínez i Camarasa.

En aquests moments, hi ha 240 joves d’entre 18 i 29 anys incrits a la base de dades de la Grantia Juvenil Maresme.

 

 

 

Deixa un comentari

Servei de neteja Pere i Angel
Lucas Fox
Meslloc