Publicat el 13/03/2014

Del 7 al 13 d’abril tindrà lloc a Vilassar de Mar la 3a Setmana de la Salut amb l’objectiu de fomentar hàbits saludables entre la població. Enguany una de les novetats serà un concurs de cuina per fomentar la cuina saludable entre els més menuts. Les inscripcions per participar-hi ja estan obertes.
El concurs de cuina es farà el dissabte 12 d’abril dins la Marató de Salut, que tindrà com a escenari l’escola Pérez Sala i que estarà plena d’activitats i tallers. El concurs serà una competició per parelles, en què un dels components haurà de tenir entre 6 i 14 anys i l’altre més de 18 anys, però amb la condició que el protagonista de la confecció del plat sigui l’infant. Un jurat serà l’encarregat de valorar els plats, tenint en compte la utilització d’ingredients saludables i la seva sana cocció, el sabor i l’aroma de la recepta i la presentació.


Les inscripcions per participar es poden fer a Can Bisa, en horari de 9 a 14 h, o per correu electrònic martacasas@vilassardemar.cat, indicant nom i edat de les persones que hi participen. Les inscripcions estan limitades a 20 parelles. Com la capacitat de participació és limitada a 20 parelles caldrà obligatòriament realitzar una inscripció prèvia. El període d’inscripció que es va obrir el 10 de març a les 09.00 h, es tancarà quan s’hagin omplert les places
Les bases completes del concurs es poden consultar al web municipal
www.vilassardemar.cat.

Deixa un comentari

Meslloc
Servei de neteja Pere i Angel
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon