Publicat el 25/02/2014

L´Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres vol manifestar tot el suport al llavanerenc Xavier Mora Busquets i al canetenc Jordi Bañeres Solaz, detinguts a França en el rally Dakar, i sumar-se a la campanya de defensa de la seva innocència que estan portant a terme les seves famílies. El consistori confia que la justícia resoldrà el cas amb tota la celeritat que sigui possible per tal que els dos maresmencs puguin tornar ben aviat a casa.
L´alcalde de Llavaneres, Bernat Graupera, ha fet arribar una carta al jutge que instrueix el cas, a petició de la família, manifestant la confiança i donant fe de l´honorabilitat de Xavier Mora, que és lampista del poble, esportista amateur i una persona molt estimada a Llavaneres.
Així mateix, l´Ajuntament es fa ressò del manifest que les famílies de Xavi Mora i de Jordi Bañeres han fet públic a les xarxes socials, i a través del qual s´anuncia una convocatòria pública per aquest dijous 27 de febrer, a les 20 hores, a la plaça de la Vila de Llavaneres.
La notícia de la seva detenció ha causat una autèntica commoció en els dos municipis, com ho demostra l´enorme suport popular que està aconseguint la campanya que clama per la seva innocència.

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon
Servei de neteja Pere i Angel