Publicat el 27/06/2014

Dilluns dia 30 començarà el servei de vigilància i socorrisme a les platges. La vigilància es farà fins el 14 de setembre de 10 a 18 h de dilluns a diumenge i estarà actiu a totes les platges del municipi. L’empresa que se’n farà càrrec és Pro-Activa.
El servei constarà dels següents elements:
Mòdul de primers auxilis a la platja de Llevant, juntament amb els serveis per a persones amb mobilitat reduïda (cabina de wc adaptada,      cadira amfibi i habilitació de zona d’estacionament). Com a millora aquest any s’ha canviat  la cadira amfíbia per un model més àgil a l´hora de  transportar i més confortable per l’usuari.
Embarcació
Vehicle d’intervenció 4×4.
Moto aquàtica.
Megafonia fixa a la platja de Llevant.
3 cadires de vigilància situades a les següents platges: Llevant, Bellamar i Ponent
Noves dutxes i altres millores
Coincidint amb l’inici de la temporada de platges s’han instal•lat noves dutxes a les platges de Llevant i Bellamar. Les instal•lacions són d´acer inoxidable i es complementen amb una font, un banc i una plataforma de fusta tractada. Cada punt consta de dues columnes, cada una d´elles amb dos sortidors i un rentapeus.
Per facilitar l’entrada i la sortida a la zona de bany, s’han instal•lat al llarg de tota la platja quatre línies de vida. S’ha ubicat una nova escala de fusta a la platja de la Descàrrega i està previst instal·lar una zona de joc infantil a la platja de Bellamar.

Servei de neteja
El servei de neteja de les platges  s´intensifica durant la temporada, de manera que diàriament es fa la neteja de la sorra, del passeig, la recollida de papereres, i la neteja dels torrents, dutxes i accessos.
Al llarg de la platja hi haurà un total de quatre punts de reciclatge.


Els horaris de la neteja són els següents:
3 peons de 06.00 a 13.00 h cada dia.
1 peó-conductor de 03.30 a 10.30 h cada dia, per netejar les platges de Llevant i Bellamar amb un tractor amb màquina garbelladora.


Recomanacions del servei de salvament i socorrisme:
Cal  seguir sempre les recomanacions dels socorristes, així com adoptar mesures d’autoprotecció per tal de gaudir d’un bany segur.
No intenteu nedar contra corrent
Si us sentiu arrossegats per un corrent, nedeu paral•lelament a la platja i una vegada sortiu del corrent, nedeu cap a la platja.
Les pilotes, matalassets i flotadors són molt lleugers i poden anar-se´n fàcilment mar endins o bolcar. Per tant, mai els utilitzeu si no sabeu nedar.
Cal respectar les banderes de senyalització de l´estat  de la mar:
Bandera vermella : bany prohibit.
Bandera groga: bany perillós. Es recomana que l’aigua no sobrepassi l’alçada de la cintura.
Bandera verda: bany sense perill.

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon
Servei de neteja Pere i Angel