Publicat el 28/02/2014

El passat dijous, 27 de febrer al vespre, centenars de persones es varen concentrar davant l´ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres per reclamar l´alliberament de Xavi Mora i Jordi Bañeres, els dos veïns de Llavaneres i Canet de Mar que fa nou dies van ser detinguts a França quan conduien un camió procedent del ral•li Dakar on s´havia amagat droga.
L´esdeveniment va ser seguit per molts mitjans de comunicació -entre ells TV3 i 8TV- i va col•lapsar les xarxes socials: al Twitter amb l´etiqueta #elsvolemacasa i al Facebook amb el grup Només Conduien un Camió.
L´acte va estar encapçalat per les famílies dels dos joves i pels alcaldes de Llavaneres i de Canet de Mar, i va començar amb la pilot del Dakar Rosa Romero engegant i donant gas a la moto de Xavi Mora. Tot seguit, el portaveu de les famílies, Albert Roura, va adreçar-se als assistents per assegurar que  tenen “la convicció que són innocents” i reclamar “que tornin ràpidament a casa”. A més dels familiars, amics i veïns de Xavi Mora i Jordi Bañeres, la concentració va comptar amb companys del Dakar, com el pilot canetenc Joan Pedrero, i nombrosos mitjans de comunicació.
Si encara no han tornat a casa, la concentració es repetirà dijous que ve, 6 de març, davant de l´ajuntament de Canet i així alternativament, tots els dijous.

Deixa un comentari