Publicat el 08/01/2018

Finalitza la fase 2.2 de les obres de la casa Puig i Cadafalch, que han suposat una important millora de l’envoltant i els elements exteriors de la casa.

Coincidint amb les festes de Nadal ha culminat l’actuació de la fase 2.2 de les obres de rehabilitació de la casa Puig i Cadafalch d’Argentona. Aquesta darrera actuació s’ha concentrat en els darrers tres mesos i ha suposat una notable transformació i millora estètica de l’edifici.

Segons també informa el consistori argentoní, amb un pressupost de 519.360 euros, aquesta subfase ha servit per a la recuperació de l’envoltant exterior, amb la rehabilitació d’alguns dels elements més característics de la façana, les estructures de fusta com les tanques i tancaments, o la pèrgola, tot un símbol de la casa, així com d’altres elements ornamentals. Aquesta intervenció ha permès recuperar ja bona part de la imatge exterior de la casa, així com la seva significació urbana.

L’Ajuntament d’Argentona ja treballa en la sol·licitud d’una nova subvenció per tal de fer front a la següent fase de les obres, que abordarà la rehabilitació interior de l’edifici.

 

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2
Servei de neteja Pere i Angel
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon