Publicat el 13/02/2014

El concert que el cantautor nord-americà Jesse Winchester havia d´oferir el 14 de març, al Teatre Zorrilla de Badalona en el marc del Blues & Ritmes 2014, ha quedat cancel·lat. Problemes de salut han obligat l’artista a suspendre tots els recitals que tenia previstos.
Com a novetat cal destacar que el Blues & Ritmes 2014, que enguany celebra la seva 25a edició, es completarà amb l´actuació, el 4 d´abril, al Teatre Principal, de Howe Gelb, que presentarà en format de trio el seu aclamat nou disc: The Coincidentalist (New West Records).
Tenint en compte aquests canvis, el cartell del Blues & Ritmes 2014 queda de la següent manera:


28 de març      Teatre Principal – FRED WESLEY & THE NEW JB´S
4 d´abril           Teatre Principal – HOWE GELB
5 d´abril           Teatre Principal – BASSEKOU KOUYATE & NGONI BA
10 d´abril         Teatre Zorrilla – MATTHEW E WHITE


La devolució de l´import de les entrades per al concert de Jesse Winchester comprades a través de Telentrada, internet i telèfon serà automàtica. Les que s´hagin adquirit a taquilla es retornaran a la mateixa taquilla a partir del 27 de febrer en els horaris i dies habituals de taquilla. Els que tinguin un abonament per a tots els concerts del cicle podran demanar una devolució de tot l´import o bescanviar l´entrada del concert de Jesse Winchester per al de Howe Gelb.
Més informació: Teatre Zorrilla. 93 384 40 22.

Deixa un comentari