Publicat el 25/06/2018

L’Espai d’Art i Creació Can Manyé, ubicat a una antiga fàbrica tèxtil del nucli històric d’Alella, festeja fins a l’1 de juliol el seu desè aniversari

Aniversari que es celebra amb un seguit d’actes per homenatjar totes les persones que han format part de la seva trajectòria. Des de 2009, Can Manyé ofereix una programació d’exposicions i activitats destinades a difondre i apropar el món de l’art contemporani duta a terme per creadors tant de l’àmbit local com nacional i internacional.
Entre les activitats programades per festejar aquests deu anys destaca un projecte d’art col·lectiu obert a la participació de tothom. A partir del dimecres 27, qui ho vulgui podrà aportar-hi un petit objecte simbòlic que sigui representatiu del que s’ha viscut a l’Espai d’Art i Creació.

També dimecres 27, dins el programa Literatures amb sentits, es presentaran els dos primers títols de Vibop edicions: Josep Roca, a l’avantguarda del vi, que recull dos tasts fets pel sommelier i copropietari del Celler de Can Roca, i Les olors en la literatura, a cura de l’escriptor Vicenç Pagès Jordà, que aplega trenta fragments breus d’obres de la literatura universal que tracten les olors. Dos dies després, divendres 29, l’equipament acollirà la performance-col·loqui Neofòbia, que oferirà la visió dels artistes Victòria Pujadas, Pepe Jiménez Espejo i Norberto Sayegh sobre l’art contemporani.

La festa del desè aniversari es celebrarà dissabte 30 amb un espectacle de dansa sobre la història de Can Manyé, de la mà de les Big Bouncers, l’exposició dels deu anys, l’elaboració d’una peça d’art col·lectiva i un aperitiu per als assistents, entre altres activitats. Finalment, diumenge 1 de juliol l’artista visual David Ymbernon farà una acció de poesia visual i es clourà l’acte amb un aperitiu.

 

Deixa un comentari