Publicat el 16/06/2014

El Club Nàutic El Balís ha estat designat port esportiu organitzador del Campionat d’Europa de la classe J-80, que se celebrarà del 28 de juny al 4 de juliol. El CN El Balís fa mesos que treballa perquè aquest esdeveniment, amb una important projecció internacional, sigui un èxit. El campionat comptarà amb la participació d’entre 90 i 120 embarcacions i d’esportistes d’alt nivell mundial, provinents d’Espanya, França, Itàlia, Polònia, Alemanya, Holanda, Gran Bretanya, Dinamarca, Noruega i Suïssa.
El Balís presenta l’Europeu a Ivan Tibau
El secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, va rebre a primer de juny els responsables del Club Nàutic El Balís, que li van presentar el Campionat d’Europa de vela de la classe J80, un esdeveniment esportiu que reunirà a aigües de Sant Andreu de Llavaneres, a quasi 350 esportistes d’una quinzena de països del 28 de juny al 4 de juliol. La reunió, celebrada al Consell Català de l’Esport, va comptar amb l’assistència del president del Club Nàutic El Balís, Jordi Parés; el comodor, Oriol Cornudella, i el director general, Joan Moya.
Per al Club Nàutic El Balís, l’organització de l’Europeu de J80 suposa donar un pas més en la internacionalització de l’esport català, encara que aquest any ja ha coordinat dues competicions internacionals, una regata del circuit EuroCup de 29er, de vela juvenil, i la MedSailing, una regata multiclasse que ha tingut prop de 500 participants.
Ivan Tibau va felicitar el Club Nàutic El Balís per ser uns dels clubs nàutics de referència i el va animar a seguir treballant amb aquesta empenta organitzativa. En aquest sentit, el president del Club va destacar que El Balís té un gran reconeixement com a masia de la vela i que ha estat molt ben gestionat en els últims deu anys, tot i que “costa mantenir l’assignació de recursos”.

Deixa un comentari