Publicat el 11/02/2014

La Policia Local de Sant Andreu de Llavaneres està portant a terme una campanya preventiva de control de velocitat al municipi. Superar la velocitat permesa és una infracció greu que està sancionada amb multes de fins a 600 euros i la retirada de fins a sis punts del carnet de conduir.
La campanya consisteix en la col·locació d´un radar als punts més conflictius del municipi. Aquest dispositiu controla la velocitat a què circulen els vehicles i fitxa els que ho fan a una velocitat superior a la permesa. En zones urbanes, la velocitat màxima és de 50 km/h. Els conductors que són enxampats circulant a més velocitat, reben una carta a casa en què es notifica que aquesta conducta suposaria una infracció greu.
Aquest és el cas d´un veí que dies enrere va ser fotografiat circulant amb el seu vehicle a 70 km/h per l´avinguda de Sant Andreu, a l´alçada de l´Escola Serena Vall. Aquesta negligència li hauria suposat una sanció de 300 euros i la pèrdua de dos punts del carnet de conduir.
Tal com s´explica en la carta que se li ha fet arribar, a 70 km/h la distància de detenció que es necessita per aturar el vehicle és d´uns 50 metres aproximadament i, en una zona de pas d´escolars, aquesta circumstància pot tenir conseqüències fatals.
En aquesta ocasió, la seva conducta no serà sancionada perquè el control forma part d´una campanya informativa i preventiva, però si reincideix, la Policia Local haurà d´aplicar la sanció corresponent.

Deixa un comentari