Publicat el 03/02/2014

Després de la bona experiència i els resultats obtinguts en les dues últimes edicions, serà el marc i fins al 2017, que Calella serà sortida i arribada de la primera etapa de la ´Volta´. L´alcaldessa de Calella, Montserrat Candini i el president de la ´Volta´ Ciclista a Catalunya, Rubèn Peris, van signar aquest passat gener l´acord que rubrica aquesta col·laboració. Pel que fa a Candini, va explicar que per a aquesta edició l’Ajuntament farà una aportació de 35.000 euros, que sortiran de la taxa turística, degut al fort impacte econòmic que representa la prova a la  ciutat. No es va concretar l’aportació per les properes edicions, ja que aquesta dependrà de les circumstàncies i necessitats econòmiques que tingui el municipi.
Per la seva banda, Ruben Peris es va mostrar molt satisfet amb l’acord, ja que tal com va declarar, Calella ofereix tranquil·litat als organitzadors, pel bon tracte i les facilitats que proposa aquesta ciutat.  Entre les novetats a la primera etapa Calella-Calella (169´9 quilòmetres) es va fer públic que tindrà la sortida des de la Riera Capaspre i l´arribada a la carretera Nacional II, davant la plaça de les Roses. Alhora, l’etapa inaugural presenta novetats en el recorregut, que encara no és públic, tot i que es va desvetllar que serà més emocionant i amb un major interès esportiu.
D´altra banda, un dels dos esprints del primer tram serà a la primera passada per Calella, i aquesta edició s´incorpora un de tercer dedicat a Miquel Poblet, ciclista català de referència i sempre vinculat a la ´Volta´, que establirà una classificació particular i farà vestir al ciclista que lideri aquesta taula amb un mallot en la seva memòria. La sortida de la Volta 2014 es donarà a Calella el 24 de març, amb la participació confirmada de Joaquim ´Purito´ Rodríguez, i s´espera la de l’Alberto Contador

Deixa un comentari