Publicat el 08/05/2014

Com informa el consistori calellenc, l’exposició Concurs de Roses de Catalunya que enguany arriba a la seva 47ena edició i que sempre ha tingut tant bona acollida, ha estat el punt de partida de Moments de Flors.
L’objectiu és vestir diferents espais de la ciutat de flors anunciant per tot Calella l’arribada de la primavera i del bon temps amb tot el que això implica.
D’altra banda, com el seu nom indica, Moments de Flors es tracta d’una exposició de flors per diferents espais de la ciutat i per jardins públics i privats que tenen un valor especial i que, al llarg dels anys, han estat testimoni de la història de Calella. Espais que, generalment, són tancats i que,  tot aprofitant aquesta festa, obriran les seves portes per ser admirats i gaudits.  
D’aquesta manera, els llocs triats són espais emblemàtics de Calella, públics i privats, com tres cases particulars.
La inauguració de Moments de Flors tindrà lloc el dissabte 10 de maig, a les 17h, al claustre de l’Escola Pia i un total de vuit espais es vestiran durant dos dies “de flors, música i sentiments”, com apunten els organitzadors. L’entrada és lliure.

Deixa un comentari

Bosc Màgic dels Tions al Rukimon
GERMANS HOMS 10-18-2
Servei de neteja Pere i Angel