Publicat el 08/02/2017

Cabrils celebrarà, del 3 al 26 de febrer, les XVI Jornades Gastronòmiques de Cuina Aranesa; un esdeveniment consolidat a la zona del Maresme que un any més renova la seva aposta per seguir unint la cuina casolana i de qualitat de Cabrils i la Vall d’Aran.

Enguany, les jornades comptaran amb la participació de sis establiments del municipi:

l’Axol, Cal Gras, Cal Mark, Hotel Mas de Baix, Xaret i Xeflis.

Tots ells elaboraran, durant els dies que se celebrin les jornades, diferents plats típics de la cuina de la Vall d’Aran adaptant-los al seu estil, com ara la popular olla aranesa, el paté d’Aran, les truhes (patates farcides e carn), els pescajons (creps) o els civets de senglar, cérvol i d’isard.

Les jornades estan organitzades per Cabrils Gastronòmic i impulsades per Toni Abril, gerent del Xeflis, i compten amb el suport de l’Ajuntament de Cabrils

Deixa un comentari