Publicat el 27/02/2014

El Centre d’Atenció d’Animals Domèstics de Companyia del Maresme (CAAD Maresme) que es troba a Argentona, i a on viuen recollits animals que procedeixen de tot el Maresme. al Centre hi han gossos i gats de diferents races i edats, des de cadells fins a animals d’edat avançada, que han estat abandonats per nosaltres els éssers humans. Ells són subjectes, no objectes. Han canviat la seva llar i la seva família per un terra de ciment, gàbies compartides, fred a l’hivern i calor a l’estiu.
Son éssers vius que igual que nosaltres senten, sofreixen i pateixen por o estrès. Però quan els treuen a passejar pel bosc de voltants del CAAD, són feliços, corren, salten, juguen. En aquell moment, s’estableix entre dos éssers vius una comunió que els enriqueix.
Si vols compartir moments feliços, ajudar a que la seva vida diària sigui una mica millor, ser voluntari i passejar-los, estar amb ells, adoptar un company lleial i fidel per a tota la vida amb qui compartiràs moments inovidables, vine  a CAAD Maresme. Fem trobades de voluntaris passejant els gossos tots junts, compartint sensacions. Muntem exposicions fotogràfiques, xerrades a les escoles i moltes més coses (Reiki, Flors de Bach). Ells t’estan esperant. Contacta amb nosaltres. acaad.maresme@yahoo.es  697 75 84 76   664 57 27 67 – http://www.acaadmaresme.org/

Deixa un comentari