Publicat el 11/06/2014

Benjamín ESTáCIO és un compositor i cantant nascut l’any 1966 a Barcelona però que des de fa un temps és un maresmenc més i viu a Cabrils. Musicalment és ESTáCIO. Ell, que no pot abstenir-se de fer fotos amb el seu mòbil i que mai està cinc minuts quiet, va començar a fer fotos de coneguts, amics i familiars, enviant petons… Tenia tantes fotos emmagatzemades al mòbil que va pensar en fer una cançó que il·lustrés tants petons… un temps després, composava la cançó “Besos” i ara la Fundació Make-A-Wish Spain (que realitza una gran tasca  amb els nens amb malalties greus) ha decidit que la cançó serveixi per commemorar el 15è Aniversari de la Fundació .
A tot això al director de la discogràfica se li va ocórrer que es podia  gravar un vídeo amb “petons” de famosos per donar suport a la cançó… una gran idea!
Un vídeo ple de petons de famosos
Així va néixer el vídeo ple de famosos com Sergio Dalma, Estopa, Hombres G, Loles León, Antonio Orozco, Juan Magán, Ángel Llacer, Lucrecia … Tots ells i molts més  fan el gest de fer un petó i de què l’envien…
I posats a fer, Sophia Mel (28 anys. Cantant equatoriana que resideix a Miami)  en una visita a la ciutat de Barcelona per enregistrar un disc seu amb un productor amic de ESTáCIO, es va enamorar de “Besos” i van acabar cantant-la en un duet.
Aquesta és la història de “Besos”, que forma part d’un cd molt potent d’ESTáCIO on podem trobar també la versió original  interpretada per ell en solitari. Aquest és un tema que arribarà a tothom… i servirà per descobrir un compositor i cantant que porta moltes hores de vol, molta experiència, i una gran versatilitat.
El CD “Solo y con sombrero”,  editat per Rock-cd, acull 16 cançons pop-rock de tota mena i condició però amb molta qualitat musical. En castellà bàsicament, amb una versió molt “blusera” en anglès  (“Bitter rain”)  del tema que obra el CD “No hay canción de blues” amb Connie Lynch , una fantàstica cantant britànica i un  gran tema en català amb Jofre Bardagí. Elena  Gadel intervé a “Nadie” i “Si supieras”, la peça més intimista i més demanada als seus concerts.
A banda del gran “Besos”, “Su marioneta” o “Disparos en el corazón” no passen desapercebudes, i cançons com “Pasar de los 40”, fan d’aquest treball un producte molt complet.
videoclip i el seu facebook:
https://www.youtube.com/watch?v=IaHswaWT7nY
www.facebook.com/EstacioMusic

Deixa un comentari

Bosc Màgic dels Tions al Rukimon
Meslloc
GERMANS HOMS 10-18-2