Publicat el 23/11/2017

L’acte solidari es celebra per primera vegada a Badalona el dimarts 28 de novembre

Dimarts, 21 de novembre, a les 18.30 hores, es presentarà a la sala d’actes del Museu de Badalona (plaça de l’Assemblea de Catalunya, 1) , el Giving Tuesday, “Un dia per donar” (http://www.givingtuesday.cat), un esdeveniment internacional que es celebrarà el dimarts 28 de novembre i que es realitzarà per primera vegada a Badalona. L’acte comptarà amb la presència del cinquè tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit de Badalona Justa i Inclusiva, Francesc Ribot.

El “Dimarts per donar”, traduït literalment, és un moviment global importat dels Estats Units, que té la voluntat d’incentivar i multiplicar les bones accions de les persones. L’objectiu d’aquesta jornada és dedicar un dia, arreu del món, a celebrar l’acció de donar, ja sigui aliments, diners, temps, objectes de segona mà … a altres persones.
La iniciativa de portar el “Dimarts per donar” a Badalona l’ha organitzat l’Institut de Recerca Germans Trias i Pujol (IGTP), l’Associació d’Acció Social DISCAN, ASPANIN, i la Fundació Salut Alta amb la voluntat de fer conèixer la seva tasca. Les activitats divulgatives programades per les entitats s’instal·laran davant de l’edifici municipal El Viver.

Deixa un comentari

Meslloc
GERMANS HOMS 10-18-2
Servei de neteja Pere i Angel