Publicat el 26/05/2014

La Badalona Home Design és una fira de decoració desenvolupada en un espai real: la Casa Clara del parc de Ca l’Arnús i Can Solei. Fins al 15 de juny es podrà gaudir del treball de transformació que 16 empreses de la ciutat especialitzades en disseny i interiorisme han efectuat en un total de 22 espais de la Casa Clara, tant a l’interior com a l’exterior.
Aquesta iniciativa compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Badalona, propietari de la casa on s’ha dut a terme el treball.
L’objectiu de Badalona Home Design és servir d’aparador del comerç interiorista de la ciutat. D’aquesta manera els professionals s’han encarregat de realitzar projectes decoratius especials a cadascun dels espais de la casa, algunes parts de la qual es trobaven en estat de deteriorament. Un cop acabada la mostra, l’edifici de propietat municipal quedarà rehabilitat per ser utilitzat en altres esdeveniments de la ciutat. Els organitzadors han comptat amb el suport d’artistes de la ciutat que han cedit algunes de les seves obres perquè siguin exposades durant la celebració de Badalona Home Design.
A més, durant els dies que duri la mostra, se succeiran les activitats complementàries com tallers de degustacions olfactives i de vins, de restauració de mobles o de feng shui, o xerrades sobre temes com l’estalvi energètic o el color com a base de la decoració. L’activitat també té un vessant solidari ja que el 14 de juny s’organitzarà un sopar els beneficis del qual aniran a parar al Projecte Àngels de la Fundació Privada Llegat Roca i Pi. Es tracta d’una iniciativa que promou la realització de petites intervencions en domicilis particulars de persones amb pocs recursos econòmics.


L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, va destacar en l’obertura de la Badalona Home Design que “la col·laboració entre el sector públic i privat ha fet possible desenvolupar aquest projecte creatiu que sens dubte és espectacular i que ha permès recuperar la Casa Clara del parc de Ca l’Arnús, una joia del patromini públic badaloní”. “Ara, l’objectiu del Govern és que aquest indret es converteixi en un símbol de la ciutat, que l’Ajuntament hi desenvolupi actes institucionals i que entitats badalonines i empreses privades hi puguin fer els seus actes socials”, va afegir l’alcalde.
Badalona Home Design estarà oberta al públic de dijous a diumenge fins al 15 de juny. Dijous i divendres, l’horari d’obertura serà de 16 a 21 hores, i dissabtes i diumenges, de 10 a 21. A més, hi haurà esmorzars tots els caps de setmana, de 10 a 13 hores, i Lounge Bar totes les tardes, de 17 a 21 hores. L’accés al Badalona Home Design es pot fer des de l’entrada nord del Parc de Ca l’Arnús i Can Solei (av. de Navarra/riera de Canyadó).

Deixa un comentari

Meslloc
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon
GERMANS HOMS 10-18-2