Publicat el 17/04/2014

III Fira de Sant Jordi
La celebració de la III Fira de Sant Jordi, el dimecres 23 d’abril durant tot el dia, farà que el carrer de Francesc Layret, entre l’avinguda de Martí Pujol i el carrer de la Mercè/Eduard Flo, quedi tallat al trànsit de vehicles. Aquest carrer es convertirà en un passeig ple d’estands que oferiran una variada oferta de productes als ciutadans que passegin per aquesta artèria principal de la ciutat.
Cal destacar que la xifra d’estands, més de 50, ha augmentat en relació a la segona edició que es va celebrar l’any passat. Aquest augment ha requerit habilitar també la plaça de Pompeu Fabra per tal d’ubicar-hi més d’una vintena d’entitats de la ciutat.
En el tram afectat de Francesc Layret i en la plaça Pompeu Fabra es podran trobar activitats diverses i comprar productes típics d’aquesta festivitat genuïnament badalonins. Entre les 10 i les 20.30 hores, empreses i entitats de la ciutat realitzaran activitats dirigides a tots els públics, com ara recitals de contes i poesia, concursos i jocs.
XXXV Fira del Llibre
En el marc de la Fira del Llibre, el dimarts 22 d’abril, a les 18 hores, a la plaça de la Vila, signaran els seus llibres: Clare Allcard i Josep Estruc, Joan Antoja, Cristina Benítez, Joan Carreras, Jordi Cervera, Clara Clos i Gemma Deulofeu, Josep Fàbrega, Facu Fernàndez, Àgata Gil, Pedro Jesús Fernàndez, Albert López Vivancos, Jordi Matamoros, Rubén Montañà, Francesc Planas, Eduard Puig, Juan Carlos Ramis, Benjamín Recacha, Montserrat Rico, Marcel Riera, Maria Sánchez, Eva Santana, Joan Soler i Amigó, Roger Tartera, Francisco Torres i Roser Vilagran.
La Fira del Llibre comptarà enguany amb la participació de les llibreries El Full, Saltamartí, Fènix i Cyber Còmics Badalona.


Per altra banda, la xarxa municipal de biblioteques de Badalona organitza el dimecres 23 d’abril una sèrie d’activitats a la plaça de la Vila:
10 h. Taller infantil de manualitats de Sant Jordi. Cicle “Butxaques creatives.
11 h. Tertúlia literària sobre Quiet, de Màrius Serra.
17 h. L’hora del conte. Els follets sabaters/the elves and the shoemaker, dels germans Grimm. Narració en català i anglès amb Kamishibai.
17 h. Taller infantil de manualitats de Sant Jordi. Cicle “Butxaques creatives”.
18.30 h Tertúlia literària sobre La muntanya de les relíquies, de Joan Soler i Amigó, Premi Ciutat de Badalona de Narrativa 2013. L’autor estarà present en la tertúlia
Diada de Sant Jordi al passeig de la Salut
Els botiguers del Centre Comercial Passeig de la Salut també celebraran la diada de Sant Jordi. El passeig s’omplirà, de 10 a 21 hores ,de parades de llibres, flors, alimentació i regals amb la temàtica d’aquesta festivitat. A la jornada hi participaran entitats com Òmnium Cultural, Marea Ciudadana i Cointegra i comptaran amb la presència dels escriptors Xavier Soler, José Antonio Roldán, Rosalia Zabala, Angel Gordon i Roser Vilagran, entre d’altres. Al llarg de tot els dia hi haurà atraccions per a la mainada.
Badalona, ciutat de primera!
Durant la diada també es podrà adquirir, per dos euros, el llibre Badalona, ciutat de primera!, un recull de fotografies de tots els districtes de la ciutat amb escenaris molt diversos. Les imatges es presenten en cinc seccions diferenciades:
Badalona platja – Badalona verda – Badalona racons – Badalona cultural – Badalona festiva
El llibre, editat per l’Ajuntament de Badalona a través de l’empresa Badalona Cultura, es pot adquirir a la plaça de la Vila, al Museu de Badalona i a l’Oficina de Turisme.

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2
Meslloc
Servei de neteja Pere i Angel