Publicat el 13/03/2014

Avui dijous, a les 20 hores, a la plaça de la Vila de Llavaneres. nova concentració -i ja és la tercera- per reclamar l´alliberament del llavanerenc Xavi Mora i del canetenc Jordi Bañeres, que van ser detinguts ara fa tres setmanes quan conduïen un camió del Dakar que, amagat, transportava un important carregament de cocaïna
La família, els amics, els companys del Dakar i els veïns dels dos maresmencs, amb els suport dels dos Ajuntaments, tenen en marxa una intensa campanya de suport per demostrar la innocència dels dos joves. A més de l´ampli ressò que el cas ha suscitat a les xarxes socials i als mitjans de comunicació, des de fa dies es recullen firmes de suport per defensar i fer saber que en Xavi i en Jordi “només conduïen un camió”.
Des de fa quinze dies, cada dijous, alternativament a Llavaneres i a Canet, es convoquen trobades públiques per demanar a la justícia francesa, on estan empresonats, que els deixin anar tan aviat com sigui possible, davant les evidències que ni Xavi Mora ni Jordi Bañeres no tenen res a veure amb cap xarxa de narcotràfic internacional.
Per contactar-hi
Facebook
Només Conduïen un Camió del Dakar
Twitter
@NomesCamioDakar
Mail
nomesconduienuncamiodeldakar@gmail.com

Deixa un comentari

Servei de neteja Pere i Angel
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon
GERMANS HOMS 10-18-2