AVÍS LEGAL

Els continguts de la pàgina web de Difusions Maresme S.L. han estat elaborats per donar informació sobre la companyia als seus usuaris. Per aquest motiu, la informació relativa als productes per a la seva comercialització, així com la relativa a àrees de negoci, financera, adreçada a accionistes o de qualsevol altre tipus tindrà caràcter general i orientatiu, estant sotmesa a possibles canvis.

Difusions Maresme S.L. adverteix que la informació continguda en aquesta pàgina web pot ser incompleta, pot tenir errors o estar desfasada, amb la qual cosa no assumeix cap responsabilitat derivada de la manca de veracitat i precisió de les dades, dins dels límits establerts per la Llei. Per tant, abans de prendre alguna acció derivada del seu contingut, s’haurà de verificar la informació obtinguda a través d’aquesta pàgina web per mitjà de les oficines de Difusions Maresme S.L. i els registres públics corresponents.

Difusions Maresme S.L. rebutja la responsabilitat sobre qualsevol informació no continguda en aquesta pàgina web i, per tant, no elaborada per Difusions Maresme S.L. o no publicada amb el seu nom. De manera especial, rebutja la responsabilitat sobre la informació continguda en pàgines web de terceres persones connectades per enllaços (links) amb la pàgina web de Difusions Maresme S.L.

La reproducció, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra activitat que pugui efectuar-se amb la informació continguda en aquesta pàgina web i que es faci sense l’autorització de Difusions Maresme S.L. és una infracció que castiga la Legislació vigent.

Difusions Maresme S.L. no es fa responsable dels possibles errors de seguretat que puguin produir-se pel fet d’utilitzar ordinadors infectats amb virus informàtics o de les conseqüències que es podrien derivar del mal funcionament del navegador o per l’ús de les versions no actualitzades d’aquest.

En qualsevol cas de controvèrsia que es pogués derivar de l’aplicació dels serveis o interpretació o aplicació de les condicions generals, sotmeses a la jurisdicció i a la Legislació espanyola, Difusions Maresme S.L. i l’usuari se sotmeten, amb renúncia expressa al seu propi fur, als jutjats i tribunals de Barcelona capital (Espanya).

SOBRE LA PROTECCIÓ DE DADES

En compliment del que es disposa en l’article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (d’ara endavant “LOPD”), Difusions Maresme S.L. els informa que les dades de caràcter personal que ens proporcionin emplenant els formularis de registre electrònic, que apareixen en aquesta pàgina web, es recolliran en fitxers, el responsable dels quals és Difusions Maresme S.L. El remitent podrà exercir el seu dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les seves dades personals, en els termes i en les condicions previstes en la LOPD, i s’haurà d’adreçar a la direcció de la seu social, situada a :

Difusions Maresme S.L.
Tel. 937500312 – 615565807
Fax 937540143
C/ Maria Vidal, 93
Vilassar de Mar (Barcelona)

De conformitat amb el que es preveu en l’article 11 de la LOPD, emplenant el formulari de registre, donen el seu consentiment per tal que les seves dades siguin comunicades a qualsevol empresa o entitat, en el capital social o fundació del qual participi Difusions Maresme S.L., per al seu tractament, amb la finalitat de fer-los arribar informació i ofertes comercials dels seus productes i serveis. Així mateix, amb l’acceptació d’aquest avís legal, reconeixen que la informació i les dades recollides són exactes i veraces.

Difusions Maresme S.L. es compromet a tractar d’una manera absolutament confidencial les seves dades de caràcter personal i utilitzar-les només per a les finalitats indicades, de conformitat amb el que es preveu en l’article 9 de la LOPD i en el Reial decret 994/1999, de l’11 de juny, pel qual s’aprova el Reglament de mesures de seguretat dels fitxers automatitzats que continguin dades de caràcter personal.