Publicat el 28/02/2018

Si hi ha alguna cosa que caracteritzi el món del maquillatge i la bellesa és la seva constant renovació. La creativitat en aquest àmbit sembla no tenir límits, i mai no esgota la seva capacitat de sorprendre’ns.
El món de la manicura no és pas una excepció; al contrari, ja que és un camp on l’art i la imaginació van de bracet. Per això és un dels preferits a l’hora de crear noves tendències. I és que les ungles permeten crear dissenys d’allò més originals, des de petits dibuixos per a les més agosarades, fins a un simple efecte elaborat a partir de més d’un esmalt d’ungles, com és el cas de la tendència apareguda recentment: l’efecte mullat.
La manicura d’efecte mullat simula gotes d’aigua en les ungles, com si estiguessin acabades de mullar. La tècnica consisteix a aplicar una base mat a les ungles, de color opcional, i un cop aplicada aquesta primera capa d’esmalt passarem a crear petites gotes amb un pintaungles transparent a sobre.
La coneguda actriu Blanca Suárez va contribuir a popularitzar aquesta nova tendència en triar-la per finalitzar l’any i publicar imatges de les seves ungles a les xarxes socials. El color base triat per ella va ser el rosa pal, sobre el qual destacaven les gotes fetes amb esmalt transparent.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari

Bosc Màgic dels Tions al Rukimon
GERMANS HOMS 10-18-2