Publicat el 19/05/2017

Cridanera i aromàtica, la cirera és també una fruita exquisida que atresora nutrients beneficiosos per a l’organisme. Per aquest motiu és ideal menjar-la com a postres o afegir-la a les receptes.

Són una bona font de vitamina A i C, i un excel·lent antioxidant. També contenen àcid fòlic en quantitats moderades, així com calci i fòsfor.

Els valors nutricionals de les cireres són molt equilibrats, i en destaca el contingut en potassi (260 mg per 100 g de porció comestible), un mineral necessari per a la transmissió de l’impuls nerviós fins als músculs i la regulació de l’aigua en l’organisme.

Propostes:
Esmorzar: barrejades amb iogurt resulten delicioses per començar el dia. Si s’hi afegeixen unes cullerades de musli s’augmentarà la dosi de fibra.
Primer plat: si es combinen amb formatge lleuger s’obtindrà un complet entrant (broquetes als tres formatges).
Refresc: retireu el pinyol i tritureu-les amb gel picat per obtenir un refrescant granissat.

Deixa un comentari