Publicat el 11/03/2018

El passat diumenge dia 25 de febrer, un grup de nois i noies de 10 a 16 anys, estudiants dels dos instituts de Vilassar de Mar, el Pere Ribot i el Vilatzara, varen guanyar el campionat de robòtica First Lego League al Cosmocaixa de Barcelona i estan classificats per a la gran final estatal que tindrà lloc a Logronyo els dies 10 i 11 de març.

Per aquesta edició, la de 2018, els alumnes dels Marrecs de Vilassar s’havien d’enfrontar al repte que marcava l’organització de la First Lego League: ginys relacionats amb el món de l’aigua, i després de mesos d’intens de treball de recerca, varen presentar el seu Ekonomic H2O. Un robot, amb peces de lego, destinat a reaprofitar els envasos de vidre.

Els participants van haver de superar els obstacles de mobilitat del robot i defensar un projecte científic relacionat amb l’estalvi d’aigua. Malgrat l’alt nivell de tots els equips participants, Els Marrecs de Vilassar han passat a la gran final nacional i aquest cop, opten a una plaça per a la gran final a nivell mundial que, aquest any, se celebrarà a Nova York.

A Vilassar de Mar hi ha un enorme planter relacionat amb el món de la robòtica.
Els Marrecs ja han estat presents en finals nacionals i en alguns esdeveniments internacionals.

Deixa un comentari