Publicat el 21/10/2017

És difícil trobar un habitatge que amb el pas dels anys no hagi canviat el disseny original de la seva cuina per un altre de més modern. El constant desgast per l’ús i el pas del temps fan que les reformes siguin més necessàries en aquest punt de la llar.

A l’hora de fer-ho, però, caldrà tenir en compte que la finalitat del canvi no és transformar-la en més moderna, agradable i maca, sinó que el més important és la seva utilitat, ja que és l’espai de la casa que més s’utilitza.

Encara que no es disposi d’una cuina gran, no significa que no se la pugui convertir en un espai alegre i funcional.

Entre els materials emprats per a taulells i parets predominen el granit, l’acer o les resines sintètiques, amb gran varietat de formes i colors. Aquests materials, juntament amb la fusta i el vidre, també s’estan utilitzant per a prestatgeries i mobles oberts per guardar estris o menjar i que estan totalment integrats a la paret, per la qual cosa ofereixen una sensació més gran d’amplitud.

Quant a colors, un dels tons clàssics per a cuines segueix sent el blanc. Aquest color aporta molta lluminositat i a més atorga un aspecte d’higiene impecable. El blanc es pot combinar amb fustes de color natural i granit. Altres colors emprats en les cuines actuals són el gris fosc i el negre, que combinen amb fustes i metalls creant un aspecte summament contemporani.

 

Font: vivirhogar.com
Redacció La Clau

Deixa un comentari