Publicat el 08/11/2017

La nova temporada aposta per una imatge natural, basada en una bona hidratació de la pell i un parell de tocs addicionals amb corrector, màscara o coloret. Però per a les ocasions especials, la nova tendència proposa altres possibilitats.

Rosa, rosa i més rosa
És el protagonista pel que fa al color. Des del rosa pal fins al fúcsia, passant per nudes i terracotes. Es porta en estilismes que combinen el mateix to de rosa als llavis, galtes i ulls. En looks més agosarats, fins i tot les pestanyes es tenyeixen de rosa.

Llavis
S’imposen els tons foscos com el granat i el pruna, combinats amb un maquillatge d’ulls minimalista. Aquests colors aporten un look sofisticat i sensual i afavoreixen tant les pells blanques com les fosques. Això sí, en lloc d’acabats mats triomfen les brillantors, que creen llavis més carnosos i sensuals.

Ulls
Les pestanyes prenen protagonisme en diverses variants: pestanyes postisses XXL, pestanyes amb grumolls, i dibuixades amb llapis a l’estil baby doll. El delineat d’ulls va més enllà, amb noves formes i terminacions. Sobre les passarel·les s’ha vist amb traços intensos, tant sobre la parpella mòbil com sobre l’inferior, amb acabats difuminats o gràfics. Destaca la tendència inspirada en els 60, amb delineats dramàtics d’efecte molt plàstic. L’acoloriment en els ulls es manté, amb especial presència del blau i els tons càlids.

Pell
Es porten rostres impecables amb maquillatges d’acabat lleuger i punts de llum molt estudiats i marcats per l’il·luminador. Les pells lluiran un aspecte natural gràcies a bases translúcides, acompanyades de celles gruixudes, ben depilades i espesses. Per lluir bé aquest tipus de maquillatge i garantir la lluminositat és vital hidratar la pell, ja sigui amb ajuda d’algun sèrum, loció o amb l’aplicació prèvia de cremes humectants.

Pòmuls
El rubor es suavitza per cedir el protagonisme a les ombres i llapis. La tendència són els colorets de to bronze tirant a daurat.

Lluentors metàl·liques
L’acabat amb efecte metall segueix sent tendència aquesta temporada. I no només als ulls, sinó també en els llavis. Per aconseguir brillantor a la boca, s’ha d’aplicar qualsevol to d’ombra metal·litzada amb un gloss transparent a sobre.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari