Publicat el 15/03/2017

Els cabells, com els ulls i la pell, són una extensió viva del cos i es nodreixen del sistema digestiu. Estan íntimament lligats al sistema nerviós i composats principalment per teixit muscular, queratina, olis, proteïnes i silici.

Quan els cabells comencen a tornar-se massa fins i trencadissos, quan es ressequen i comencen a deteriorar-se o a caure, és la conseqüència de no haver-los prestat l’atenció necessària.
L’esgotament, l’excés de preocupacions, no fer exercici, estudiar en excés sense el degut descans mental, la manca de descans i hores de son… provoquen que l’organisme estigui cansat i no tingui la suficient força per irrigar la sang al cap, afectant d’aquesta manera els cabells, que, igual que una planta que no es fertilitza o rega suficientment, es ressentiran en el seu aspecte.
Procura rentar-te els cabells amb xampú suau, tria productes d’origen natural, no és necessari que el rentat sigui diari si raspalles bé els cabells amb un raspall de pues naturals.
Aliments que no poden faltar per mantenir-los en condicions òptimes: cogombre, algues marines, tota mena de nous, cacauets, pastanagues, farina de civada integral, enciams, porro, julivert, alvocat i dent de lleó.
El consum de verdures crues és el que més minerals aporta al cos; pots fer-te liquats i sucs o preparar-te amanides. El suc de julivert amb cogombre, endolcit amb xarop d’agave, és una menja excel·lent per als teus cabells.

Redacció La Clau

Deixa un comentari