Publicat el 24/12/2018

Què he de menjar? Una pregunta senzilla però amb una resposta que s’ha complicat molt darrerament. Què tal la dieta paleolítica? Millor una dieta baixa en carbohidrats? O baixa en greixos? Vegana? Sense gluten?

A La brúixola de l’alimentació, el periodista científic Bas Kast posa ordre en el caos de les dietes i, més enllà de les modes i les ideologies, respon a les preguntes clau: què és en veritat saludable? Què menja la gent que viu més i millor? Com pots perdre pes de manera efectiva? És possible evitar les malalties típiques de la vellesa? És possible aturar o mitigar el procés d’envelliment a partir del que mengem?

Les recomanacions es fonamenten en la investigació global de milers d’estudis sobre nutrició i gerontologia, posa al descobert els mites sobre els aliments i descriu les bases d’una alimentació que protegeix dels mals de la vellesa i allarga la vida.

 

Autor: Bas Kast
Editorial: Grijalbo

Deixa un comentari