Publicat el 24/08/2017

La gelateria Coromoto és famosa per la gran varietat de sabors dels seus gelats, cosa que li ha fet guanyar dues vegades el rècord Guinness. La gelateria, ubicada a la ciutat de Mèrida, a Veneçuela, ofereix més de 800 varietats entre les quals el gingebre, la cervesa, l’alvocat, els xampinyons, el pop i el pernil ibèric.

Ara han incorporat un nou sabor a la seva extensa oferta: el gelat d’espaguetis amb formatge. Es tracta d’una proposta arriscada, com moltes de les que han anat incorporant al llarg dels anys, ja que el negoci va ser creat el 1981. El seu fundador, Manuel da Silva, és un immigrant portuguès que abans va treballar a una gran empresa de gelats. En obrir el seu establiment, Da Silva va començar oferint varietats senzilles com la xocolata, el coco i la vainilla, però aviat es va llençar a experimentar amb gustos més exòtics i, fins i tot, extravagants. En l’actualitat, el seu negoci és una de les gelateries més famoses del món i un punt de visita obligat dels turistes que viatgen a la zona.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari