Publicat el 21/06/2017

L’FPS va en funció del tipus de pell. Per exemple: FPS alt 50+ i amb protecció UVA per a pells sensibles o molt sensibles al sol (cabells pèl-roigs o rossos, ulls de color blau-verd, els costa bronzejar-se, es cremen sovint o ràpid). També és aconsellable per a tots els tipus de pell per sota dels 3 anys.

FPS mínim de 15 per a pells menys sensibles a les cremades solars (cabells castanys-negres, ulls foscos, es bronzegen amb facilitat, normalment no es cremen) en persones de més de 3 anys.

Les cremes postsolars són molt importants perquè, entre altres coses, reparen els danys causats pel sol, alleugen possibles inflamacions superficials, allarguen el bronzejat i col·laboren contra l’envelliment precoç de la pell gràcies a la vitamina E.
Si es pateix d’alguna malaltia de la pell, cal preguntar al dermatòleg si convé prendre el sol, i si s’està embarassada s’ha de protegir més per evitar que surtin taques fosques a la cara.

Recordeu que les cremes caduquen i no és aconsellable utilitzar les de la temporada passada, ja que perden les propietats de protecció.

Redacció La Clau

Deixa un comentari