Publicat el 27/05/2018

El paradís és casa teva, de Diana Quan, publicat per Ediciones B, és una guia amb un gran ventall d’idees per poder convertir la nostra llar en «un temple de positivat exterior i interior». De fet, de nosaltres depèn que la llar sigui com volem; per això acaba esdevenint una clara manifestació de la nostra personalitat. I només amb una preparació adequada i una bona estratègia podem aconseguir transformar-la, alhora que ens canviem nosaltres mateixos.

Aquest llibre tracta, doncs, d’aquest procés de canvi. És a més una pràctica guia en què trobem informació per entendre què diu de nosaltres la nostra llar, i orientació sobre els canvis que podem fer per transformar-la, amb l’objectiu que esdevingui un espai en el qual ens sentim còmodes i amb el màxim benestar possible.

Entre altres aspectes, El paradís és casa teva analitza les característiques de cada estança del nostre habitatge per saber si generen vitalitat,  relaxació o concentració i inspiració; consells per millorar el nostre estat d’ànim a través del lloc on vivim; aspectes com les plantes i els colors; tècniques per aconseguir omplir de positivitat la nostra llar; nombrosos detalls pràctics sobre els millors materials per crear una casa saludable i un ampli ventall d’idees per aconseguir que hi regnin sempre l’harmonia i la tranquil·litat.

A través d’aquest llibre es pot connectar amb la saviesa de la tradició oriental, tant xinesa com japonesa, a més de trobar nombrosos consells i estratègies que la cultura occidental ens ha llegat. Diana Quan ens ajuda a convertir la nostra llar en un oasi de serenitat, bones relacions i creativitat.

Deixa un comentari