Publicat el 21/06/2018

El pàdel és un esport modern i de creació recent que en els darrers anys ha experimentat un creixement realment espectacular. Aquest joc comparteix característiques amb altres esports de raqueta com el tennis, frontó, esquaix, bàdminton, etc.

Es tracta d’un joc de pilota en què s’enfronten dues parelles de jugadors i que es desenvolupa en una pista rectangular de 10 metres d’amplada per 20 de llargada, dividida transversalment per una xarxa. L’objectiu és colpejar la pilota amb una pala per fer-la passar per damunt de la xarxa de manera que l’adversari no la pugui tornar.

És un esport fàcil de practicar, ja que, adquirint algunes nocions bàsiques pel que fa als aspectes tècnics i tàctics més importants, es pot observar una progressió realment sorprenent als pocs mesos de començar.

Aquest augment en la competència motriu, coneixement tàctic del joc i recursos tècnics ens permetrà passar moltes hores realitzant exercici i activitat física ,a més de gaudir del vessant lúdic de diversió i entreteniment. És una activitat esportiva tan generosa que permet la pràctica per part de tot tipus de persones, sense importar l’edat, condició, estat físic o classe social. En aquesta accessibilitat resideix en gran part el seu èxit.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari