Publicat el 13/10/2018

Quan ens fa mal una zona del cos instintivament hi traslladem la mà buscant un alleujament per contacte i també per la calor, cosa que produeix un efecte analgèsic i calmant.

La termoteràpia s’utilitza com a mètode de curació de diferents patologies. El seu ús, en fred o en calent, aporta a l’organisme els efectes terapèutics desitjats. Els teixits transmeten perfectament la calor i el fred cap a l’organisme, fent que siguin recomanables fins i tot per a nens.

Els coixins i saquets contenen ossos de cireres o llavors naturals i orgàniques (tractades per a una bona conservació) que guarden la calor i el fred. Les seves formes i mides són per ser utilitzades de manera pràctica, a casa o en qualsevol altre lloc, adaptant-se a les diferents necessitats del dia a dia i alhora beneficiosos per a la salut.

Pot ser que algun moviment brusc, una ensopegada o alguna acció desafortunada t’hagi causat un cop amb un dolor que desitges alleujar. Perquè puguis tenir un alleujament ràpid, s’ha aconseguit que els coixins terapèutics tinguin un temps de preparació de tan sols uns minuts.

Ús en calent: introdueix el sac tèrmic plegat per la meitat dins del microones. Escalfa’l a temperatura màxima durant uns 3 minuts i quan ja estigui calent aplica’l directament a la zona adolorida.
Usos recomanats: dolors musculars, reumàtics, contractures, relaxació, peus freds, dolors lumbars i menstruals. També com escalfador de llits i bressols.

Ús en fred: col·loca el saquet en una bossa de plàstic i introdueix-lo en el congelador; al cap d’uns 60 minuts estarà llest per a la seva fàcil aplicació a la zona afectada.
Usos recomanats: esquinços, inflamacions musculars, hematomes, cames cansades, maldecaps, circulació, torçades i particularment indicat en accidents esportius.

És un tractament completament natural, sense efectes secundaris, que alleuja immediatament tot tipus de molèsties musculars. Serveixen, doncs, per ajudar a recuperar-se de lesions o molèsties que requereixen l’aplicació de fred o de calor per realitzar una acció desinflamatòria i calmant. És per tant una alternativa a les bosses de gel o d’aigua i a les mantes elèctriques. L’avantatge davant la manta elèctrica és que la calor va disminuint (evitem cremades) i en no estar endollat es pot utilitzar de manera segura a l’hora de dormir.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari