Publicat el 05/12/2017

Una revisió dental permet examinar el conjunt de la boca, incloent les dents, les genives, els llavis, la llengua i els ossos que suporten les dents.

En l’exploració visual es poden percebre càries, placa bacteriana o malalties relacionades amb les genives. Després, i amb l’ajut de les radiografies, el professional valorarà totes aquestes anomalies o d’altres que puguin requerir tractament.

També observarà la posició de les dents per si fos necessari efectuar alguna correcció. En aquestes revisions també es poden detectar possibles alteracions com la gingivitis o la periodontitis.

La millor manera de tenir una bona salut bucodental és posar en pràctica accions preventives a diari i acudir al nostre dentista per a les revisions i neteges periòdiques. É recomanable visitar el nostre odontòleg de referència un cop l’any per realitzar una revisió i fer una neteja, ja que cal tenir en compte que la prevenció ajuda a detectar malalties que, tractades a temps, sovint suposen un estalvi econòmic important.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari