Publicat el 09/08/2017

Aquests nous establiment gastronòmics en què els cereals són els protagonistes s’han convertit en una tendència molt estesa en ciutats com Londres o Nova York. A Madrid ja n’existeixen alguns, però a Barcelona no ha estat fins fa pocs mesos que han aparegut els primers: El Flako, en ple Born, i Cereal Freak, a Pedralbes Center.

Els Cereal Cafès són locals on es poden degustar des dels cereals de caire més ‘vintage’ a les marques més actuals, tant nacionals com internacionals, amb espai també per a les variants ecològiques, sense gluten, veganes… L’oferta és àmplia i per a tots els gustos.

La proliferació d’aquests tipus d’establiments demostra que aquesta nova febre foodie va guanyant adeptes, i fa pensar que ben aviat trobarem algun Cereal Cafè prop de casa. Una bona notícia si som amants dels cereals, ja que en aquests locals es poden assaborir a qualsevol hora del dia aquests aliments que relacionem amb l’esmorzar.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari