Publicat el 03/07/2018

En aquest llibre, a manera de cànon, hi descobrirem quins són els plats indispensables d’aquesta cuina, els que han inspirat els grans cuiners, que formen part de la nostra memòria palatal històrica i de la nostra vida, i fins i tot alguns dels que cuinen els grans xefs. Veurem com la cuina catalana és alhora arcaica, ben construïda, inventiva i evolutiva; un repte al plaer i un patrimoni cultural que val la pena conservar.
Jaume Fàbrega. Historiador, escriptor, periodista i consultor gastronòmic. Professor d’Enogastronomia de l’Escola de Turisme i Direcció Hotelera de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Ha publicat més de 50 llibres, incloses quatre enciclopèdies de gran format i molt denses, considerades obres de referència: La cuina catalana, en 9 volums; La cuina mediterrània, en 3; La cuina del món, també en 3; i quatre volums de La cuina. Ha obtingut diversos premis d’assaig i gastronomia.

Deixa un comentari