Publicat el 27/12/2017

Artaban la Llegenda del Quart Rei Mag, un espectacle musical i màgic per a tota la família, que es representarà el 4 de gener al Teatre Zorrilla

Aquestes Festes arriba “Artaban, la llegenda de quart Rei Mag”, l’espectacle de Teatre Musical per a tota la família. Amb llibret de Marc Rosich, música de Marc Sambola i lletres de Yasmina Rincón i la interpretació a càrrec dels integrants d’A Grup Vocal, un dels grups més destacats del programa “Oh Happy Day” de TV3.
Un espectacle màgic que pretén ser una activitat lúdica i pedagògica en que es parla amb un llenguatge desenfadat i, sovint en clau còmica, de valors com ara l’amistat, el respecte i la confiança en un mateix. Tot plegat, sota la direcció de Marc Angelet i amb coreografies de Bealia Guerra.

Sinòpsi
Què us semblaria si existís un quart Rei d’Orient? I si realment va existir, per què no va arribar a temps al seu destí com els altres tres mags? Què el va aturar pel camí? Segur que moltes aventures!
La nit de reis, els nervis no deixen dormir als més petits, i casa de’n Blai, la Clàudia i l’Eloi no és cap excepció. Mentre esperen que es faci de dia per poder obrir els regals, la Clàudia i l’Eloi explicaran al seu germà petit la llegenda d’Artaban, un jove príncep fascinat per les estrelles. Artaban, acompanyat per les seves dues esvalotades patges Roseta i Caterina, travessarà deserts amb l’objectiu de sumar-se a l’expedició dels tres Reis Mags seguint l’estel d’Orient.
Artaban ha emprès aquest viatge perquè vol demostrar al món que és capaç de fer coses importants, però pel camí aprendrà que les grans missions no són tan importants com els petits gests que fas al llarg del trajecte.

Horari i Entrades
“Artaban, la llegenda del quart Rei Mag” tindrà lloc el dijous 4 de gener a les 17h al Teatre Zorrilla de Badalona. Les entrades, que tenen un cost de 10 euros, ja es poden adquirir a l’enllaç següent:
https://www.ticketea.com/entradas-teatro-artaban-llegada-quart-rei-mag-vocalbadalona/

Deixa un comentari

Meslloc
Servei de neteja Pere i Angel
GERMANS HOMS 10-18-2