Publicat el 11/12/2017

El dimecres dia 13 de desembre es donarà el tret oficial d’inici de les festes amb la tradicional encesa de l’arbre

El dimecres dia 13 de desembre pel matí es donarà el tret oficial d’inici de les festes amb l’acte infantil Jugantots, la missa solemne de Santa Llúcia a la tarda i el concert clàssic amb l’Orquestra Titanium i el refrigeri de Festa Major al vespre.
Cal també destacar que el concert clàssic de Festa Major que es va haver d’ajornar durant la celebració de les festes aquest estiu a causa de la forta pluja tindrà lloc finalment el dimecres dia 13 per la tarda i correrà a càrrec de l’Orquestra Titanium.
El divendres 15 de desembre es farà l’encesa de l’arbre, la xocolatada, el concert de nadal de gospel de Sey Sisters i el brindis de Nadal.

Però sens dubte, dissabte 16 será un dels dies més intensos de les festes. Pel matí, es celebrarà la cursa d’Ironkids i per la tarda la Colla de Diables va preparar un correfoc  que farà tremolar tots els carrers de la vila. A la nit la festa continuarà amb nit de fresca i gresca.

El punt i final el posaran els Gegants de Caldes, el diumenge 17 al matí, amb un cercavila i una ballada de gegants i, a la tarda, l’espectacle infantil de titelles, actors i màscares ‘el llop Ferotge’. La recaptació es destinarà a la Marató de TV3.

Finalment, cal fer menció que el cartell d’enguany està dissenyat per l’il·lustrador Daniel Daza Torrejón.

Es pot consultar el programa: http://www.caldetes.cat/ARXIUS/2017/cultura/festa_major_petita/programa_festa_major_santa_llucia_2017.pdf

Deixa un comentari