Publicat el 31/10/2018

Cinc restaurants cabrilencs serviran una tapa solidària a benefici del Casal dels Infants de Barcelona durant la 6ª Ruta Gastronòmica de Cabrils, que es celebrarà entre el 2 de novembre i el 3 de març

Si ets dels que gaudeixen fent una sortida per descobrir indrets culinaris interessants a prop de Barcelona, segur que et sorprendrà l’oferta gastronòmica de Cabrils, amb una llarga tradició hostalera i tot un referent a Catalunya per la seva gastronomia de qualitat, avalada amb el segell de #VilaGastronòmica.

I la millor forma de descobrir tot el que pot oferir el municipi és participar a la 6ª edició de la Ruta Gastronòmica de Cabrils, que se celebrarà del 2 de novembre al 3 de març del 2019.
La ruta, promoguda per l’Associació d’Hostalers de Cabrils, amb el suport de l’Ajuntament de Cabrils, el patrocini de Font Vella i la col·laboració de la cervesa Inedit Damm, s’ha presentat l’Hotel Mas de Baix, en un acte presidit per l’alcaldessa de Cabrils, Lina Morales; amb la participació de la regidora de turisme, Isabel Tamboleo, i el president de l’Associació d’Hostalers de Cabrils, Artur Masiques.
Els mitjans de comunicació i influencers gastronòmics assistents també han pogut viure l’experiència de ser ajudants de cuina per un dia, participant en un showcooking múltiple i participatiu, durant el qual s’han elaborat algunes de les cinc tapes que formen la ruta i que després s’han tastat durant un dinar a L’Hostal de la Plaça:
*Cor de carxofa gratinat farcit de verduretes i llagostins (Sal i Pebre)
*Patata farcida de xistorra amb ou ferrat de guatlla (L’Hort Cabrils)
*Tonyina ‘bluefin’ amb foie, espàrrecs i vinagre fumat (Can Rin)
*Nigiri de salmó i maki de tonyina salvatge d’Arenys (Ca L’Estrany)
*Patata farcida de rostit de carn de perol i reducció de vi ranci amb un toc de            farigola (L’Hostal de la Plaça)
Restaurants participants de la Ruta: Ca l’Estrany, Can Rin, La Concòrdia, La Mossegada, L’Hort Cabrils, L’Hostal de la Plaça, Hotel Mas de Baix i Sal i Pebre

Aquest any, com a novetat, hem traslladat la ruta de l’estiu a la tardor, però mantenim el mateix compromís, que ens mou a tots els que formem part de l’Associació, que es converteixi en una cita gastronòmica anual obligada de la comarca del Maresme, més enllà de la temporalitat dels mesos estiuencs. També, per primera vegada, li hem donat un sentit solidari, destinant 1 euro de cada tapa a benefici del Casal dels Infants de Barcelona, que des de fa 35 anys actua per revertir la situació de vulnerabilitat que viuen molts infants del Raval, facilitant l’educació, promocionant la seva escolarització”, ha comentat el president de l’Associació, Artur Masiques.

L’Associació d’Hostalers de Cabrils ha concebut aquesta tapa com un aperitiu solidari per obrir boca en un àpat complet a cadascun dels restaurants participants i descobrir la variada oferta gastronòmica local.
www.hostalersdecabrils.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*

Deixa un comentari