Publicat el 02/02/2018

S’han tallat les arrels que aixecaven el paviment, així com aquelles que eren susceptibles de tornar a malmetre la via pública

Un cop obert el paviment, s’ha descobert que la causa de l’aixecament de la calçada de l’av. Montevideo, just davant de l’escola Pérez Sala, està provocat per les arrels dels pins que hi ha al pati de la mateixa escola. La mateixa causa, les arrels d’un altre pi, en aquest cas, d’una finca privada, provocaven també un aixecament similar a tocar del carrer Colom.
En ambdós casos, s’han tallat les arrels que aixecaven el paviment, així com aquelles que eren susceptibles de tornar a malmetre la via pública.
A data d’avui, ja s’ha tapat el forat que es va obrir i durant aquest matí de divendres s’ha fet la nova llosa de formigó, que ha de ser el punt d’assentament del paviment asfàltic.
Dilluns 5 de febrer es preveu acabar el paviment fent un asfaltat del tram de l’av. Montevideo que va des del carrer Colom fins a l’entrada del costat mar de l’escola Pérez Sala.
Des de l’Ajuntament també s’ha previst que, durant les vacances escolars de Setmana Santa, s’actuï a l’enjardinament del centre educatiu aplicant mesures que impedeixin que en un futur les arrels del pi puguin tornar a malmetre la via pública.

Deixa un comentari