Publicat el 28/03/2014

La setmana passada es va signar un nou acord de col·laboració entre el consistori maresmenc i l’empresa Difusions Maresme, editora de la revista La Clau. De la mà de Josep Sànchez, regidor d’Economia, Comunicacions i Noves Tecnologies d’Arenys de Munt, i Xavier Clarimon, director del mitjà de comunicació, es va arribar a l’acord de col·laborar en la promoció del municipi i els seus comerços dins la comarca del Maresme.
Mitjançant l’aplicació guiamaresme.cat, gratuïta per al ciutadà i pensada per a tots els tipus de dispositius mòbils, els usuaris poden consultar l’agenda, les notícies i els llocs d’interès així com tots els comerços d’Arenys de Munt, fet que contribueix a dinamitzar l’economia i el turisme del municipi.
Amb aquesta nova eina, pensada també per impulsar el desplaçament dels ciutadans entre localitats de la comarca i per donar a conèixer una selecció de les millors ofertes, a més del patrimoni històric, cultural i mediambiental maresmenc, es pretén seguir amb la voluntat de connectar els diferents pobles de la comarca i, a través de la tecnologia, amb tot el món.

Deixa un comentari