Publicat el 25/04/2014

Aquest diumenge, 27 d´abril, a partir de les 11 del matí, tindran lloc els actes d´inauguració de les obres de remodelació de l´edifici propietat de la Diputació de Barcelona i on s´ubica actualment l´Escola de Música de Canet de Mar.
Ens acompanyaran el diputat per a la Cooperació i l´Assistència Local i vicepresident de la Diputació de Barcelona, el senyor Joaquim Ferrer i també el diputat de Cultura, el senyor Joan Carles Garcia Cañizares.
Les obres van començar l´estiu de l´any passat i consistien en la reforma i adequació per a persones amb mobilitat reduïda. En concret s´han dut a terme actuacions de reparació, manteniment i millores funcionals, constructives i de seguretat de l´edifici i especialment encaminades a resoldre els aspectes acústics, l´eliminació de barreres arquitectòniques (rampes i ascensor) i la creació de sanitaris adaptats. El cost previst inicialment pels treballs era d´111.800 euros, tot i que hi hagut modificacions posteriors i el pressupost final ha estat de 183.778 euros.
L´any 2005, la Diputació ja va fer un arranjament a l´edifici. L´obra va costar poc més de 56.000 euros i va consistir en arreglar la façana i la coberta.

Deixa un comentari

Bosc Màgic dels Tions al Rukimon
Servei de neteja Pere i Angel
GERMANS HOMS 10-18-2