Publicat el 25/04/2014

Aquest cap de setmana 26 i 27 d’abril, més 300 joves d’entre 15 i 17 anys i els seus caps (monitors majors de 18 anys) acamparan entorn l’Ermita de Sant Mateu per celebrar una trobada escolta anomenada ‘Piosfera’. Cada tres anys, els pioners i pioners (nois i noies de 15 a 17 anys) de l’associació Escoltes Catalans i els seus caps (monitors) organitzen un cap de setmana conjunt per treballar alguna temàtica concreta i crear vincles entre joves de diferents procedència.
En aquesta edició, els temes que es treballaran responen als eixos de muntanya i societat. Per això es reflexionarà sobre el canvi climàtic, l’impacte de les persones en la natura i la sostenibilitat, així com s’aprendran tècniques de muntanya i de construcció d’instal·lacions. D’altra banda, s’analitzaran les diferents formes de comunicació en la nostra societat actual i la identitat i la creació de grups, vinculades als diferents sistemes d’organització de les persones.
L’esdeveniment, com totes les activitats escoltes, té tres objectius pedagògics: cohesionar els joves de l’Associació, fer-los més compromesos amb la societat i permetre’ls viure l’escoltisme en plenitud.
Al matí de dissabte, tots els joves es trobaran a la platja d’Ocata (El Masnou) i tot seguit es distribuiran per petits grups amb els quals faran diverses activitats de camí al terreny d’acampada. Una vegada allà, treballaran els diferents continguts previstos fins diumenge a la tarda.

Deixa un comentari

Meslloc
GERMANS HOMS 10-18-2
Servei de neteja Pere i Angel